Sorg – tab af ægtefælle

PAVI (Videncenter for Rehabilitering og Palliation) har udarbejdet forskelligt materiale som skal give en større viden om sorg og ny sorgforståelse. På deres hjemmeside Sorgstøtte, findes information om sorg, sorgforståelse og personlige fortællinger om at miste sin ægtefælle. Det er også muligt at finde tilbud og lokal sorgstøtte, læse artikler og købe eller downloade bøger om sorg efter ægtefællens død. Hjemmesiden findes her.
Bogen “Sorg – når ægtefællen dør” henvender sig til alle i befolkningen, der ønsker at få viden om sorg og sorgstøtte, når ægtefællen dør – også før man konkret får brug for indsatsen. Du kan hente bogen på siden her eller finde mere information om den ved at klikke her.

Information bragte en god artikel om det at miste sin ægtefælle, den kan hentes her og så har P1 Eftermiddag sendt to programmer om samme emne. Klik her for at høre udsendelsen “Når ægtefællen dør”. Udsendelsen “Relationen mellem levende og døde” kan findes her.